KLAGOMUREN!

Jag mår som ett jäkla dasslock….. ja alltså inte hela tiden. Men lite då o då…helst på förmiddagarna! Allmänt matt, trött, lite knäsvag, lite hjärtklappning, känns som det inte får plats med mer i magen, allmänt pissigt mående helt enkelt!

I fredags tyckte husbandet att nu åker vi till barnmorskan o kollar läget! Jag ville ju typ bara ligga på soffan för jag var så matt o trött. Jag hade 92/72 i blodtryck vilket är LÅÅÅÅGT (nästan lika lågt som glocalnet, haha, jag vet……visst är jag en jävel på o få till det, snark), dessutom var mitt HB (blodvärde) 116…har i vanliga fall 140 typ! Så den kombinationen, lågt BT och lågt HB gör att man mår allmänt pissigt!

Det blev apoteket o köpa vitaminer för gravida kvinnor med extra mycket järn, sen ska man visst börja motionera….. vafan, göre själv…vet nån hur jobbigt det känns när man är framtung? Inte kul o jäkligt jobbigt kan jag sammanfatta det med. Sen ska man dricka juice för att ta upp järnet bättre, äta mörkt bröd, äta gröna grönsaker osv. Allvarligt talat, ska man må såhär så vette fan om man pallar jobba. Igår när jag slutat jobba så var mina fötter ett skämt! Ett svullet jäkla skämt var vad det var….. ett stillasittande jobb var väl kanske ingen hit som gravid.

Jaja, jag lever på det stunder jag mår bättre…..men nu fick jag i alla fall klaga av mig lite! TACK FÖR DET!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Liten sammanfattning på senaste veckan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x