Liten sammanfattning på senaste veckan!

Tillbaka igen…lunchtid kvar….. måste blogga lite då känner jag!

Jahapp… ja vi har ju vart bara hemma denna sista vecka på semestern, vädret har suuugit…… så att hitta på saker att göra har väl varit liiiite trögt!!

Saker vi gjort dock:

* Jag har tatuerat en hel del….. jag har gjort karpfiskar på Tony och hans lillebror. Tatuerat ett efternamn på en rygg på en kompis till tonys lillebror…. Snyggat till en och gjort en svala på tonys arm! Han har 20 tatueringar nu!! Ojoj…. hur ska detta sluta 🙂

* Vi har vart på bio….. igen, vi tar rekord i att gå på bio ofta nu! Såg SATC med gubben….. FY FAN vad jag sjöt av filmen, från första sekund till sista, den ska jag köpa när den kommer på DVD o ha den som feelgood film sen! VET NI?? Husbandet diggade oxå den….. fast det fick ajg inte säga till nån! 🙂

* Vart på 44 års middag med massa trevliga o roliga människor och skrattade så mycket så jag kissade på mig! SNARK! Kan berätta en hemlis angående det oxå….. vi var hos samma människor för några veckor sen. Efter att min kompis lagt av den ljudligaste brakskit jag nånsin hört så kissade jag ner deras hall o toagolv…… skratta så jag tjöt! Vadå inkontinens-skydd???

* Vi har vart på auktion o köpt på oss lite till…..

* Efter ett IKEA besök har jag välkomnat en ny härlig färg i mitt hem! Åh jag bara älskar den…. GRÖNT!!! Lite åt det limegröna hållet….. nu har jag lite färg i mitt kombinerade kök/vardagsrum!

* Sen har vi fikat, ätit, fikat, ätit, fikat……. så ja rullar nog fram snart! Får inte nog av äppelkaka o vaniljsås, hjälp nån…jag behöver rehab!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helt ok att vara….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x