HERE IS THE WII WINNER!!

I AM THE CHAMPIOOOON MY FRIEEEEND,  AND I KEEEEP ON FIIIIGHTING………LAA LAAA LAAAAAAAAAAAAAAA!! 🙂

Ja visst, han blev spöad i både bowling och långgolf…vi tog 9 hålsbanan! Fan va bra jag e va?? 🙂 Filåt maken men jag va ba tvungen. Så bra fru var jag på hans semester! 🙂

Men….det e som med ungarna, jag förlorar inte villigt om man säger så. Okejrå,när dom va typ 2,3,4 år kanske…men nu… jäklar i min lilla låda! Dessutom kan jag hoppa omkring o sjunga segerlåtar om jag har vunnit över dom båda. Bra morsa va??? Hahaha….. härligt att man lyfter deras självförtroende! 🙂

Till mitt försvar ska sägas att jag är förjäkla duktig på att peppa dom istället….. spelar ingen roll vad dom ger sig på för nåt. Jag står vid sidan av och är stolt som en tupp över vad de kan åstadkomma. Sen har jag ett bra munläder och kan prata dom ur sina känsliga stunder efter förlorade matcher eller när man ramlat av hästen.

( Och självklart kan jag svära mig blå inombords när de "gör bort sig", känna att fan i helskotta då….kom igen nu för fan. Men en sån hemsk förälder kommer jag ALDRIG BLI, har sett såna hemska exemplar på föräldrar som lever ut sina drömmar på sina barn o så blire helt fel!!)

Nu, när grabbarna börjar bli stora så märks det ju att matcherna är av lite allvarligare sort. Det är inte längre en myggsvärm som springer efter bollen….nu klarar det av ett snyggt passningsspel och briljerar stundtals. Jag är eld o lågor vid sidan av… När det gäller Thedde så har ju han vigt sitt liv åt att vakta stolparna. Han har stoooora mål i livet, först bli målvakt i Djurgården som jag nämnt tidigare, sen vill han oxå ta över Arsenals kasse så småningom! Jag gillar det som fan. Att han har mål… att han siktar högt!

Lillfisen (han får heta så till han blir mellanbrorsa)….. siktar oxå högt. Han ska bli bäst på o rida. Han kan ALLT om hästar….ALLT. Jag är mäkta imponerad… Han siktar på horse shower till höger o vänster. O nåt jag alltid kommer göra är att stötta dom i sina mål. Jag kommer finnas där även om drömmarna går i kras….då får jag använda mitt munläder igen o hoppas att det hjälper som idag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nintendo Wii o maken kallar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x