Allmänt

Aaaah….solen!

Tänk så mycket gladare man faktiskt blir av den här solen…allt känns plötsligt lättare och mycket trevligare.

Nu får gärna våren komma…..

Idag kom mensen för er som är intresserade, nu kan jag äntligen pusta ut…om ett par dagar har jag min kropp tillbaka, thank you very much! Vem pallar gå omkring som en vätskefylld ballong god damn it!?

I dagarna två ska husbandet jobba på vårt badrum därhemma, nu ska det sista göras klart…jihoooooo…… nu kanske jag längre inte behöver knata upp på övervåningen varje gång jag ska kissa kl. 4 på morronen. Dessutom får man tvättmaskin och torktumlare..jag borde fan få ett pris för att jag stått ut utan tvättmaskin och torktumlare i 7 jäkla månader!! Det är sant!!!  I KNOW…mitt tålamod är grymt ibland!

Första dan jag ska få tvätta en maskin ska jag ta ett glas vin, tända ljus i badrummet o sätta mig på golvet o bara titta på den snurrande maskinen…..aaaahhhh……golvvärmen är förhoppningsvis inkopplad då! 🙂 Annars blir smulan kall….

Om ni undrar hur fasicken jag tvättat hittills så är det hos mamsen och hos barnens pappa 🙂 Alla sätt är bra förutom dom dåliga! Å jag o husbandet har nog fått ena jäkla muskler som kånkat denna tvätt fram o tillbaka…visst är jag äckligt positiv nuva?? 🙂

Hörrni, nu jobbe….

Puss på er!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers