Allmänt

Åh vad roligt hörrni….

Jaaaa visst, att ha fått en helt sprillans blogg….kan tyckas massa ego att ha bara massa bilder på sig själv däruppe men vafan ska man ha?? 🙂

Nope, det får bli lit egotrippat….å after all så äre ju min blogg! 😉

Det är en hel vetenskap detta med att design blogg, o inte alls så lätt…..fan man måste tänka till och desstuom så finns det måna snäla människor på internet som erjuder sina tjänter gratis…det gäller bara att hitta dom!

Nu ska jag lägga mig på soffan o glo TV, i lovet it!

Puss

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers