Angry Birds The Movie

Godmorgon!

Det Àr lite strul med ompekningen av min blogg vet jag, men sÄ lÀnge fortsÀtter jag att skriva hÀr pÄ bloggen sÄ hamnar den nog rÀtt till slut. IgÄr var vi bjudna pÄ galapremiÀren av Angre Birds The Movie. Det var hÀrligt att sÀtta sig i en bil med AC och Äka mot Stockholm.

angrybirds_rigoletto

Snacka om att det var varmt i luften Àven inne i Sthlm. HÀr hade vi just kastat i oss lite mat pÄ Mc Donalds innan vi stÀllde oss i den över 100 meter lÄnga kön till Rigolettos biograf.

IMG_9274

Milo har blivit sĂ„ modig. Med pappa Tony vĂ„gade han sig fram för att ”highfivea” och ta en bild med Angry Birds himself. 🙂 Milo fick dessutom se Sean Banan himself dĂ€r och blev helt stissig. ”Mamma, Ă€r det riktiga Sean Banan?” Jag svarade att det var det. ”PĂ„ riktigt mamma, RIKTIGA Sean Banan?” Han stod lĂ€nge och tittade pĂ„ honom. Jag frĂ„gade om han ville gĂ„ fram och sĂ€ga hej men det vĂ„gade han inte. Small steps mot att bli modigare iom att han kramade Angry Birds ju. Man kan inte göra ALLT pĂ„ samma kvĂ€ll.

IMG_9276

Hahaha, den hĂ€r bilden! Haha…..

IMG_9277IMG_9280IMG_9282

Vad diggar ni 3D brillorna!? Vi Ă€lskade dom. 😀

IMG_9278IMG_9283

Det var knökfullt i biografen verkligen och vi fick en fin presentation innan filmen startade. Filmen var verkligen sevĂ€rd! SĂ„ rolig och vĂ€lgjord. Den tycker jag verkligen att ni ska se om ni fĂ„r tid och lust till en bio. Milo diggade den ocksĂ„, det var huvudsaken. En pappa i stolen bredvid mig sov för fulla muggar…nĂ€stan hela filmen igenom. Haha, han passade pĂ„ att vila lite han. Perfekt ju. Hur mĂ„nga har inte somnat pĂ„ bio? ”Tuppen jag”!

Nu ska jag snart köra Milo till skolan. Sen vĂ€ntar jobb. Vi hörs sen igen! ♄

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 years ago

[…] Vi var ocksĂ„ pĂ„ galapremiĂ€ren av Angry Birds. […]

trackback
7 years ago

[…] Vi var ocksĂ„ pĂ„ galapremiĂ€ren av Angry Birds. […]

NÀsta inlÀgg

MĂ€ttande hallonsmoothie

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x