Vår Gård Saltsjöbaden och träff med Herreys

Hallå hallå i sommarsverige!

Här är det i varje fall fantastisk sommar just idag. Har njutit varje minut. Vilken härlig kväll vi hade igår. Vi checkade in på Vår Gård och mötte sedan upp Marie och Richard. 

   
     

Vägen ner till Holmen Kök & Bar var magisk. Vatten, skärgård och underbara vyer. Vi sa också hej till Alice Babs fina monument. Hon har ju bott i Saltis.

  
Holmen Kök & Bar. Lägg det på minnet och besök det i sommar. Så god mat och det låg så himla fint preci vid vattnet. 

   

Supertrevlig middag tillsammans hade vi och gott var det också. Vardagslyx X 1000. Att ta ett avstamp i vardagen och sätta sig på en skärgårdsrestaurang med goda vänner en helt vanlig onsdag. Fifan vad trevligt! 

   

Vi avslutade kvällen med en kopp kaffe och den här vyn ut genom fönstret. Jag är total sucker för vyer nowadays! Tant som jag är – men ni ungdomar kommer också hit en vacker dag. 🙂 

   
   

  
Vi gick en liten promenad nere vid vattnet och fick vara lite kära i varandra. Det var så härligt nu när vi haft lite mycket att bara landa lite och kramas extra mycket.

   
     

Bakom dörrarna till Vår Gård döljer sig fantastiska platser. Det är stort ska jag säga er! Fantastiskt stort! Kan också skvallra om att jag sett några av de kändaste skådisarna i Sverige. Vad sägs om Helena Bergström, Claire Wikholm, Sten Ljunggren för att bara nämna några. Blev starstrucked för tusan. Hela Stockholms stadsteater var där på konferens. Whoop whoop! 

   

  
I morse hade vi den här vyn när vi åt frukost. Det gjorde inte heller ont. Helt underbart! 

   

Kolla bara vad som fanns i receptionen?! En butik fylld av märkeskläder och doftljus från t ex voluspa. Där fanns också långskott och låneparfym om man t ex glömt sånt hemma. Inga dåliga skor heller, vad sägs om Manolo Blahnik, Louis Vuitton och Jimmy Choo? Lyxigt värre! 

 

Blev så glad när jag fick se fina Tanja på plats också. Hon brukar hoppa in och hjälpa till ibland. Hur snygga klänningar?  Dom finns också i shopen att köpa. 

  
På vägen hem åkte jag förbi Sickla och tog en fika med kompis Cia. Mysigt att man hinner ses en snabbis även med vänner som bor i annan stad.

  
  
Nu är jag hemma hos mamma o pappa och har sått lite gräs åt dom. Milo springer i vattenspridaren. 🙂 Svensk sommar! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 years ago

[…] Herrey´s. Vi bodde på Vår Gård där Marie (Rickards fru) är chef. Sååå mysigt verkligen! HÄR kan du läsa mer om vårt besök […]

Nästa inlägg

Hej från Saltis!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x